Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 32 oz water
- ¾ tsp salt, divided, to taste
- 12 oz dried fettuccine pasta
- 2 tsp olive oil
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz unsalted butter
- 1 can marinated artichoke hearts, (approx. 14 oz can or jar), drained
- 8 oz heavy cream
- 2 oz sour cream
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, chopped, plus extra to garnish
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3434.1 kJ / 820.8 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 23.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1184.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed Herbs Rice
35min
Loaded Potato Soup
30 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Candied Sweet Potatoes
1h 20 min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Chicken Salad Sandwich
15min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Lemon Pasta
35min