Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz tomatoes, halved
- 3 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- 14 oz mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces
- 2 sprigs fresh parsley
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground pepper, to taste
- 21 oz water, to taste
-
½
oz unsalted butter
of ½ oz olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 367 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Apple Sauce
20min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Vegetable Stock Paste
45min
Boiled Eggs
20min
Minestrone
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Apple Cake
1h
Cod with Citrus Butter
50min