Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz tomatoes, halved
- 3 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- 14 oz mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces
- 2 sprigs fresh parsley
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground pepper, to taste
- 21 oz water, to taste
-
½
oz unsalted butter
of ½ oz olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 367 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Apple Cake
1 Std.
Ratatouille
40 min
Rice Pudding
1h 10min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Minestrone
45 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Leek and Potato Soup
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min