Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz white asparagus, peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)
- 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- 20 oz water, divided
-
1
vegetable stock cube
of 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
-
2
oz spreadable cheese
of 2 oz cream cheese -
2 - 3 ½
oz sour cream
of 2 - 3 ½ oz Greek yogurt - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 394.2 kJ / 94.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 219.4 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35min
Apple Sauce
20 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Cream of Asparagus Soup
15min
Mushroom Risotto
30min
Pea Soup
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Creamy Tomato Soup
30min
Leek and Potato Soup
40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20 Min