Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz white asparagus, peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)
- 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- 20 oz water, divided
-
1
vegetable stock cube
of 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
-
2
oz spreadable cheese
of 2 oz cream cheese -
2 - 3 ½
oz sour cream
of 2 - 3 ½ oz Greek yogurt - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 394.2 kJ / 94.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 219.4 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15 min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min