Apparaten en accessoires
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil5 oz
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham cut into pieces3 ½ oz
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes cut into pieces35 oz
-
salt1 tsp
-
bread crumbs white (from day old bread)5 oz
-
vinegar1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1048.2 mg
Eiwitten
12.7 g
Calorieën
1704.9 kJ /
407.5 kcal
Vetten
29.2 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
24.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Spaghetti Muffins
55min
Margarita
10min
Lace Cookies with Nutella
50min
Macadamia Chocolate Cookies
1u.
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Lemon Garlic White Rice
35min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4u. 20min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Gazpacho
1u. 15min
Chicken Mole Verde
1u. 5min