Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • boiling water to soak
    18 oz
  • brown rice "low GI" (see Tip)
    9 oz
  • warm water to soak
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • leeks trimmed, white part only, cut into pieces
    9 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh oyster mushrooms thinly sliced
    3 ½ oz
  • fresh brown mushrooms thinly sliced
    7 oz
  • water
    7 oz
  • vegetable stock paste salt free (see Tip)
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • ground black pepper to season, to taste
  • lemon juice to serve
    1 tsp
  • Pecorino cheese grated
    2 oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 141 mg
Eiwitten 13.5 g
Calorieën 1517.5 kJ / 362.5 kcal
Vetten 10 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 49.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...