Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese
- 2 oz Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 large shrimp, raw, peeled, deveined
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
Sauce
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 oz Roma tomatoes, cut into wedges
- 4 oz red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 29 oz water, divided
- 9 oz whole milk, divided
- 3 ½ oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt
- non-stick cooking spray
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 9 oz arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 649.4 kJ / 155.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 430.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Farro
35min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1h 30 min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Spring Garden Minestrone Soup
50min