Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese
- 2 oz Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 large shrimp, raw, peeled, deveined
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
Sauce
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 oz Roma tomatoes, cut into wedges
- 4 oz red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 29 oz water, divided
- 9 oz whole milk, divided
- 3 ½ oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt
- non-stick cooking spray
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 9 oz arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 649.4 kJ / 155.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 430.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Pea Soup
40min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Sea Moss Gel
12h 10min
Whole Milk Yogurt
12 godz. 30 min
Egg Free Pistachio Ice Cream
8 Std. 20 Min
Unsalted Butter
15min