Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese
- 2 oz Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 large shrimp, raw, peeled, deveined
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
Sauce
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 oz Roma tomatoes, cut into wedges
- 4 oz red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 29 oz water, divided
- 9 oz whole milk, divided
- 3 ½ oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt
- non-stick cooking spray
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 9 oz arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 649.4 kJ / 155.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 430.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Golden Beet Gazpacho
50min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Borscht
25min
Homemade Pie Crust
1h 30min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Shrimp Cakes
30min
Root Vegetable Soufflé
1 godz. 25 min
Pumpkin Pie
5 Std.
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min