Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil
- 18 oz red beets, peeled, quartered
- 30 oz beef broth
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- sour cream, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Tzatziki
20min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
French Onion Soup
1h 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cream of Asparagus Soup
15min