Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil
- 18 oz red beets, peeled, quartered
- 30 oz beef broth
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- sour cream, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
White Bean Soup
2hod. 45min
Cream of Asparagus Soup
15min
Ukrainian borscht
35min