Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil
- 18 oz red beets, peeled, quartered
- 30 oz beef broth
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- sour cream, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Kalamata Tapenade
5min
Ratatouille
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Asparagus Cream Soup
25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Tomato Basil Soup
40 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min