Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1473.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
Baked Chili Beans
50min
Mushroom Taco Filling
35 dk
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1sa
Refried Beans
4hod. 10min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 dk
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Tortilla Soup
25 dk
Picadillo (Texas Hash)
40 dk
Red Rice
1h 25min