Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1473.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5h 15min
Protein Boosted Waffles
25 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Chili Lime Steamed Corn
25 Min
Greek Lentils and Rice
35 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
Žádné hodnocení
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Lentil Salad
35 Min
Broccoli Salad
5 min
Lentil Hummus
10 Min
Vegetarian Chili
50min