Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1473.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed Herbs Rice
35min
Greek Lentils and Rice
40 min
Dirty Rice
1h 5min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Basic Bulgur
35min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Mushroom Risotto
30 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Spanish Rice
35min
Curried Lentils
5óra 15p
Ground Coffee for Brewing
5min