Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 ½ oz water
- 7 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 14 ½ oz sweet potatoes, cubed (1 in.)
- 14 oz potatoes, cubed (1 in.)
- 7 oz butternut squash, cubed (1 in.)
- 10 ½ oz zucchini, with skin, cubed (1 in.)
- 10 ½ oz red onions, in wedges
- 10 ½ oz red bell pepper, sliced in strips
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, to grease
- 1 - 2 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp mixed fresh herbs, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 392 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40min
Steamed Asparagus
35 min
Florentine Meatballs and Linguine
1sa 10 dk
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Penne Bolognese
40min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min
Mushroom and Spinach Strata
2sa 10 dk
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min