Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz chicken livers, fatty or connective tissue removed
- 5 oz milk
- 10 oz long-grain rice
- 32 oz chicken stock
- ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 5 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell peppers, cored and quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 2 tsp Cajun spice mix
- ½ tsp dried thyme
- 8 oz ground beef, crumbled
- ground black pepper, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636.1 kJ / 630.1 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 764 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Spanish Rice
35 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Slow Cooked Pot Roast
6h 20 min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 godz. 50 min
Meat Sauce
1h 45 min
Creole Style Jambalaya
1h 10 min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2 godz. 10 min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min