Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz chicken livers, fatty or connective tissue removed
- 5 oz milk
- 10 oz long-grain rice
- 32 oz chicken stock
- ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 5 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell peppers, cored and quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 2 tsp Cajun spice mix
- ½ tsp dried thyme
- 8 oz ground beef, crumbled
- ground black pepper, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636.1 kJ / 630.1 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 764 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Chicken Salad Sandwich
15 Min
Aji Verde Sauce
1 Std.
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 Std.
Shrimp & Crab Linguine
25 Min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min