Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potato Dough
- 20 oz water
- 28 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 large egg
-
2
oz bread crumbs
of 2 oz panko bread crumbs - 2 sprigs fresh parsley, leaves only (optioneel)
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Mushroom Filling
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
-
5
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
of 5 oz fresh button mushrooms, sliced -
4
sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
of 4 sprigs fresh dill, leaves only - 2 oz grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
- 2 oz bread crumbs
- vegetable oil, to fry
- sour cream, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 944.7 kJ / 225.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 573.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Corn on the Cob
25 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Potato Pancakes
45 min
Chorizo Loaf Cake
45 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Broccoli Mozzarella Bites
45 min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Breakfast Sausage Pizzas
1h 15min