Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz olive oil
- 2 oz chopped pecans
- ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 tbsp water
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon, juiced)
- 1 tsp whole grain mustard
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 24 oz purple cabbage, cored, cut into pieces
- 2 oz watercress leaves, stems trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Asian Cabbage Salad
50 Min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Green Bean Gremolata
25min