Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
- 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz dry white wine
- 9 oz Israeli couscous
- 1 tsp salt, to taste
- 18 oz vegetable stock
- 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
- 1 oz unsalted butter
- 1 lemon, cut in wedges
- cracked black pepper, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 873 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Lemon Garlic Broccoli
20 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 Min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 Std.
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min