Couscous Risotto with Fennel and Salmon
TM6 TM5

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.8 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
  • 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz dry white wine
  • 9 oz Israeli couscous
  • 1 tsp salt, to taste
  • 18 oz vegetable stock
  • 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 lemon, cut in wedges
  • cracked black pepper, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1611 kJ / 385 kcal
Eiwitten
22 g
Koolhydraten
40 g
Vetten
15 g
Verzadigd vet
6 g
Vezels
3 g
Natrium
873 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten