Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
- 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz dry white wine
- 9 oz Israeli couscous
- 1 tsp salt, to taste
- 18 oz vegetable stock
- 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
- 1 oz unsalted butter
- 1 lemon, cut in wedges
- cracked black pepper, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 873 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min