Couscous Risotto with Fennel and Salmon

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.9 28 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • leeks sliced in half moons (¼ in)
    5 oz
  • fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • Israeli couscous
    9 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • vegetable stock
    18 oz
  • fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed
    12 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • lemon cut in wedges
    1
  • cracked black pepper to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 873 mg
Eiwitten 22 g
Calorieën 1611 kJ / 385 kcal
Vetten 15 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...