Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 oz turnips, peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)
- 10 oz Brussels sprouts, halved
- 1 head of cauliflower, 24 oz (med. size), cut into bite-size florets
- ¾ tsp ground cumin
- ¾ tsp smoked paprika
- ¼ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp kosher salt, to taste
-
2
oz avocado oil
of 2 oz extra virgin olive oil - 1 tbsp fresh mint, chopped
- 2 tbsp chopped pecans
- 1 tbsp chopped fresh parsley
- 1 lemon, zest only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 369 mg
Alternatieve recepten
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1u.
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1u.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2u.
Chicken with Nectarine Salsa
1u.
Chicken and Farro Harvest Salad
1u. 45min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40min
Mediterranean Farro Salad
1u. 35min
Keto Beef Chili
3hod. 10min
Cheesy Cauliflower Tots
35min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Best Keto Fat Bread
1u.
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min