Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz uncooked quinoa
- 35 oz water
- 1 tsp salt, divided, to taste
- 1 ½ oz apple cider vinegar
- 1 oz oil
- 1 oz honey
- 1 oz lime juice
- ¼ bunch cilantro leaves
- 1 jalapeño pepper, stem and seeds removed (see Tip)
- 1 garlic clove
- ½ tsp yellow mustard
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 red bell pepper, diced (approx. 5 oz)
- 1 orange pepper, diced (approx. 5 oz.)
- 1 can black beans (14.5 oz), rinsed and drained
- 1 can sweet corn kernels (14.5 oz), rinsed and drained
- 2 green onions, thinly sliced
- 1 avocado, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 678 mg
Alternatieve recepten
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Vegetarian Chili
50min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min