Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ½ oz bread, in pieces (¾ in.) (see Variation)
-
1
oz shallots, peeled and halved
of 4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 0.2 oz)
- 1 oz celery stalk, sliced (¼ in.)
- 2 oz red bell pepper, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp mayonnaise
- 2 jumbo eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning®
- ¼ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper, to taste
- 16 - 18 oz jumbo lump crab meat
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 701 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
New England Clam Chowder
45min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Manhattan Clam Chowder
55min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Dutch Baby Pancake
20 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Caesar Salad
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1h 10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min