Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ½ oz bread, in pieces (¾ in.) (see Variation)
-
1
oz shallots, peeled and halved
of 4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 0.2 oz)
- 1 oz celery stalk, sliced (¼ in.)
- 2 oz red bell pepper, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp mayonnaise
- 2 jumbo eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning®
- ¼ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper, to taste
- 16 - 18 oz jumbo lump crab meat
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 701 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Margarita
10 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Baked Crab Dip
15 min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min