Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ½ oz bread, in pieces (¾ in.) (see Variation)
-
1
oz shallots, peeled and halved
of 4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 0.2 oz)
- 1 oz celery stalk, sliced (¼ in.)
- 2 oz red bell pepper, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp mayonnaise
- 2 jumbo eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning®
- ¼ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper, to taste
- 16 - 18 oz jumbo lump crab meat
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 701 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
New England Clam Chowder
45min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Baked Crab Dip
15 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Cioppino
55min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min