Spinach and Artichoke Dip

4.5 155 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
35 oz

Ingrediënten

  • artichoke hearts (approx 14 oz), drained
    1 can
  • Parmesan cheese cut into pieces
    4 oz
  • mozzarella cheese cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • shallot halved
    ½ oz
  • olive oil
    1 oz
  • frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)
    10 oz
  • cream cheese softened
    8 oz
  • sour cream
    3 oz
  • red pepper flakes
    ½ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    ½ tsp
  • Tabasco sauce
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 oz

Natrium 122.3 mg
Eiwitten 2.9 g
Calorieën 264 kJ / 63.1 kcal
Vetten 5.1 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 1.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...