Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 can artichoke hearts (approx 14 oz), drained
- 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot, halved
- 1 oz olive oil
- 10 oz frozen spinach leaves, defrosted and drained (see Tip)
- 8 oz cream cheese, softened
- 3 oz sour cream
- ½ tsp red pepper flakes
- ¼ tsp salt
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Tabasco sauce
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 264 kJ / 63.1 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 122.3 mg
Alternatieve recepten
Guacamole
5 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Margarita
10 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Tomatillo Salsa
20 Min
Pico De Gallo
15 Min
Tzatziki
20 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Chicken Fajita Soup
50 min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min