Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 can artichoke hearts (approx 14 oz), drained
- 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot, halved
- 1 oz olive oil
- 10 oz frozen spinach leaves, defrosted and drained (see Tip)
- 8 oz cream cheese, softened
- 3 oz sour cream
- ½ tsp red pepper flakes
- ¼ tsp salt
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Tabasco sauce
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 264 kJ / 63.1 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 122.3 mg
Alternatieve recepten
Tzatziki
20 min
Guacamole
5 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Baked Crab Dip
15min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min