Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Roma tomatoes, halved, deseeded
- 2 garlic cloves
- 2 ½ oz white onion, halved
-
8 ½
oz chicken stock
of 8 ½ oz water - 1 tsp salt
-
1 ½
tsp ancho chili powder
of 1 ancho chili, de-seeded and de-stemmed - ½ oz vegetable oil
- 5 oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cubed (⅓ in.)
- 1 avocado, peeled and cubed (⅓ in.)
- fresh cilantro leaves, to garnish
- sour cream, to serve
- 1 lime, cut into 6 wedges, to serve
- tortilla strips, as needed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263.5 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 687.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pico De Gallo
15min
Beef Barbacoa
2 Std.
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Tomatillo Salsa
20 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Chicken Enchiladas
40min
Carnitas
50min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Chicken Fajita Soup
50min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min