Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Roma tomatoes, halved, deseeded
- 2 garlic cloves
- 2 ½ oz white onion, halved
-
8 ½
oz chicken stock
of 8 ½ oz water - 1 tsp salt
-
1 ½
tsp ancho chili powder
of 1 ancho chili - ½ oz vegetable oil
- 5 oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cubed (⅓ in.)
- 1 avocado, peeled and cubed (⅓ in.)
- fresh cilantro leaves, to garnish
- sour cream, to serve
- 1 lime, cut into 6 wedges, to serve
- tortilla strips, as needed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263.5 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 687.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
40min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Chicken Fajita Soup
50min
Creamy Tomato Soup
30min
Pozole Verde
2h
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Pico De Gallo
15min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Spinach and Artichoke Dip
20min