Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 oz water
- 4 fresh lobster tails, medium (approx. 4 oz each)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dry white wine (e.g. chardonnay)
- 1 oz cognac
- 4 oz yellow onions, quartered (approx. ½ large onion)
- 2 oz carrots, cut into ¾ in. pieces (approx. 1 large carrot)
- 2 oz celery, cut into ¾ in. pieces (approx. 2 stalks)
- 1 leek, cut into ½ in. pieces, white part only
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs parsley
- 24 oz seafood stock
- 2 ½ oz long-grain white rice
- 2 oz tomato paste
- 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp cayenne pepper, to taste
- 2 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1456 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Steak Tartare
15 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Cioppino
55 Min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
California Stuffed Artichokes
55 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min