Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- 3 oz olive oil
-
½
tsp ground cayenne pepper, to taste
of ½ tsp chili flakes, dried, to taste - 32 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded, in the shell
- 7 oz diced tomatoes, fresh or canned
- 3 ½ oz dry white wine
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
New England Clam Chowder
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Salmon Tartare
10min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Shrimp Sauté
25min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Garlic Shrimp
35min
Lobster Bisque
1hod. 50min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min