
Apparaten en accessoires
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
30 pieces
Ingrediënten
Crab Cakes
-
yellow bell peppers stem and seeds removed, cut into pieces2 ½ oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)2 oz
-
thyme leaves only10 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained12 oz
-
bread crumbs3 oz
-
sour cream1 oz
-
large egg1
Cilantro Sauce
-
cilantro leaves½ oz
-
mint leaves½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stem and seeds removed1
-
avocado2 ½ oz
-
coconut cream2 ½ oz
-
lime juice1 tbsp
-
ground cumin¼ tsp
-
sugar (optioneel)¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
vegetable oil to fry3 - 4 tbsp
Voeding per 1 pieces
Calorieën
59 kcal /
246 kJ
Eiwitten
1.7 g
Vetten
3.4 g
Koolhydraten
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Spanish Tapas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten