Apparaten en accessoires
Tuna Tartare
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
Sushi Rice
-
sushi rice14 oz
-
water plus extra, cold, to rinse32 oz
-
rice wine vinegar4 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
sugar to taste1 oz
-
salt (optioneel)1 pinch
Tuna Tartare
-
lime1
-
sushi grade tuna cubed (1 in.)10 oz
-
mirin1 tsp
-
ponzu sauce2 tsp
-
soy sauce plus extra to serve1 ½ tsp
-
toasted sesame oil½ tsp
-
wasabi plus extra to serve1 tsp
-
fresh ginger grated1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ripe avocado thinly sliced1
-
black sesame seeds to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
18 g
Calorieën
1707 kJ /
408 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Back to Basics
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Guacamole
5min
Fish Ceviche
3u. 25min
Shrimp Aguachile
15min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min
Steak Tartare
15min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Salmon Tartare
10min
Gazpacho
1u. 15min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Ceviche
1u. 10min
Eggcellent Caesar Dressing
10min