Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz skirt steak, cut into 2-3 pieces
- 5 oz red onions, cut into wedges
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 4 garlic cloves, divided
- 1 dried bay leaf
- 4 tsp dried oregano, divided
- 2 tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 45 oz water
- 4 oz red onions, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz green bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz red bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 1 tsp paprika
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz tomato sauce
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- lime, cut into wedges to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 822.5 kJ / 196.6 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1109.6 mg
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Chicken Salad Sandwich
15min
Jersey Beef
30min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Artichoke Alfredo Sauce
45min