Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 42 oz chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless
- 6 oz white onion, cut into strips, divided
- 6 garlic cloves, divided (2 whole, 4 smashed)
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 8 oz sour orange juice (see Tip)
- oil, to fry
- 4 oz red bell pepper, cut into strips
- 1 oz tomato paste
- 1 oz olive oil
- 1 dried bay leaf
- 8 oz tomato sauce
- 8 oz baby gold potatoes, diced (½ in.)
- 8 oz chicken broth
- 3 oz dry red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp paprika
- chopped fresh parsley, to taste, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1252.5 kJ / 299.4 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 769.4 mg
Alternatieve recepten
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Chicken Fricassee
50min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Dill Cheese Dip
5min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min