Apparaten en accessoires
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
malanga (taro root) peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)24 oz
-
white onion cut into wedges4 oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water21 oz
-
cream cheese1 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
olive oil to drizzle
-
chopped parsley to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
245.8 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
856.9 kJ /
204.8 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
33.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5u. 5min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5u. 20min
Cheese Arepas
50min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1u.
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4u. 20min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1u. 5min