Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 oz malanga (taro root), peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)
- 4 oz white onion, cut into wedges
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
- 21 oz water
- 1 ½ oz cream cheese
- 1 oz unsalted butter
- 3 ½ oz whole milk
- olive oil, to drizzle
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 856.9 kJ / 204.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 245.8 mg
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Beef Stroganoff
40min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Nessuna valutazione
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Salsa Brava
10 Min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 Min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 Min
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min