Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 oz malanga (taro root), peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)
- 4 oz white onion, cut into wedges
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
- 21 oz water
- 1 ½ oz cream cheese
- 1 oz unsalted butter
- 3 ½ oz whole milk
- olive oil, to drizzle
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 856.9 kJ / 204.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 245.8 mg
Alternatieve recepten
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15 min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Steamed Crème Brûlée
4u. 45min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20 min.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15 min.