Apparaten en accessoires
Fish Ceviche
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 25min
4 portions
Ingrediënten
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (optioneel) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1105 mg
Eiwitten
28 g
Calorieën
2372 kJ /
564.8 kcal
Vetten
43.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
18.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cancun Mexico
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Chunky Guacamole
10 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Tinga de Pollo
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Tomatillo Salsa
20 min