Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz firm white fish fillets, cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 7 oz lime juice
- 7 oz Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
- 3 ½ oz red onion, cut into pieces
- 5 oz vegetable oil
- 1 tsp dried oregano, to taste (optioneel)
- ½ oz fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
- 1 avocado, cubed (½ in)
-
corn tostadas, to serve
of salted crackers, to serve - 2 limes, cut into wedges, to serve
- hot sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2372 kJ / 564.8 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche
1h 10min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Smoked Salmon Dip
10 Min
Pico De Gallo
15 Min
Tuna Avocado Bowl
50min
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min