Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz firm white fish fillets, cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 7 oz lime juice
- 7 oz Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
- 3 ½ oz red onion, cut into pieces
- 5 oz vegetable oil
- 1 tsp dried oregano, to taste (optioneel)
- ½ oz fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
- 1 avocado, cubed (½ in)
-
corn tostadas, to serve
of salted crackers, to serve - 2 limes, cut into wedges, to serve
- hot sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2372 kJ / 564.8 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Pico De Gallo
15 min
Cochinita Pibil
4h
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Pan de Muerto
4h
Ceviche
1h 10min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Pico De Gallo
15 min