Apparaten en accessoires
Ceviche
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
water18 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
red onion1 oz
-
serrano chili de-seeded and de-stemmed1
-
cucumber de-seeded and cut into chunks5 oz
-
red snapper fillets, boneless, skinless semi-frozen, cut into pieces (1 in.)11 oz
-
freshly squeezed lime juice (approx. 14 limes)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
mango diced (½ in.)5 oz
-
olive oil1 oz
-
ground black pepper to taste
-
crackers to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
18 g
Calorieën
674 kJ /
161 kcal
Vetten
6 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TEX-MEX COOKBOOK
51 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Margarita
10min
Guacamole
5min
Cochinita Pibil
4h
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Pozole Blanco
1h 40min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Pozole Rojo
2h 5min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Salmon Tartare
10min
Tuna Tartare
40min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min