Apparaten en accessoires
Ceviche
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
water18 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
red onion1 oz
-
serrano chili de-seeded and de-stemmed1
-
cucumber de-seeded and cut into chunks5 oz
-
red snapper fillets, boneless, skinless semi-frozen, cut into pieces (1 in.)11 oz
-
freshly squeezed lime juice (approx. 14 limes)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
mango diced (½ in.)5 oz
-
olive oil1 oz
-
ground black pepper to taste
-
crackers to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
18 g
Calorieën
674 kJ /
161 kcal
Vetten
6 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TEX-MEX COOKBOOK
51 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Salmon Tartare
10 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Tuna Tartare
40 Min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Pico De Gallo
15 Min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1 Std. 15 Min
Garlic Shrimp
35 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.