Apparaten en accessoires
Ceviche
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
water18 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
red onion1 oz
-
serrano chili de-seeded and de-stemmed1
-
cucumber de-seeded and cut into chunks5 oz
-
red snapper fillets, boneless, skinless semi-frozen, cut into pieces (1 in.)11 oz
-
freshly squeezed lime juice (approx. 14 limes)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
mango diced (½ in.)5 oz
-
olive oil1 oz
-
ground black pepper to taste
-
crackers to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
18 g
Calorieën
674 kJ /
161 kcal
Vetten
6 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TEX-MEX COOKBOOK
51 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Pozole Verde
2u.
Pozole Rojo
2u. 5min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Guacamole
5min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Hawaiian Summer Rolls
1u.
Shrimp and Crab Stack
25min
Pork Tortas
2u. 20min
Pico De Gallo
15min
Salmon Tartare
10min
Tuna Tartare
40min