Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz olive oil, plus extra to fry
- 3 ½ oz water
- 7 oz yellow onions, cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
- 17 ½ oz waxy potatoes, e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 6 large eggs
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1341.5 kJ / 320.6 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 491.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1sa 15 dk
Ratatouille
40 dk
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2sa 15 dk
Matzo Ball Soup
1sa 20 dk
Rosemary Polenta with Mushrooms
1sa 40 dk
Risotto with Broccolini
35 dk
Mushroom and Artichoke Dip
25 dk
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 dk
White Bean Soup
2h 45min
Mushroom Risotto
30 dk
Tuna Tapenade
5 dk