Apparaten en accessoires
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
491.4 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Vetten
23 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraten
18.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mix, Grab and Go!
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Quiche Lorraine
50min
Banana Bread
1u. 50min
Guacamole
5min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Pozole Blanco
1u. 40min
Mushroom Risotto
30min
Salmon Tartare
10min
Risotto with Broccolini
35min
Cacio e Pepe
30min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min