Spanish Tortilla - Tortilla Española

Spanish Tortilla - Tortilla Española

3.9 59 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • olive oil plus extra to fry
    3 ½ oz
  • water
    3 ½ oz
  • yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
    7 oz
  • waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
    17 ½ oz
  • fine sea salt
    1 tsp
  • large eggs
    6
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 491.4 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 1341.5 kJ / 320.6 kcal
Vetten 23 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraten 18.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...