Spanish Tortilla - Tortilla Española
TM6 TM5

Spanish Tortilla - Tortilla Española

4.1 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 ½ oz olive oil, plus extra to fry
  • 3 ½ oz water
  • 7 oz yellow onions, cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
  • 17 ½ oz waxy potatoes, e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 6 large eggs
  • ¼ tsp ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1341.5 kJ / 320.6 kcal
Eiwitten
10.6 g
Koolhydraten
18.1 g
Vetten
23 g
Verzadigd vet
4.4 g
Vezels
2.4 g
Natrium
491.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten