Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 5 oz Granny Smith apples, unpeeled, quartered and cored (see Tip)
- 5 oz celery stalks
- 5 oz fennel bulb, cut into pieces that fit into feeder tube
Dressing
- ½ oz fresh dill fronds (see Tip)
- 2 ½ oz vegetable oil
- 1 ½ oz plain Greek yogurt
- ½ oz Dijon mustard
-
½
oz apple cider vinegar
of ½ oz red wine vinegar - ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
Alternatieve recepten
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Keine Bewertungen
Tuscan White Bean Stew
1h
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Refried Beans
4 Std. 10 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Lentil Salad
35 Min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min