Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz bacon, cut into pieces (½ in.)
- 2 garlic cloves
- ½ oz Dijon mustard
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 25 oz water
- 60 oz Yukon gold potatoes, peeled and cut into pieces (½ in.)
- 4 large eggs
- 6 oz celery, cut into pieces (¼ in.)
- 5 oz pickles, cut into pieces (¼ in.)
- 3 oz green onions, cut into pieces (¼ in.) (approx. 4 onions)
- 2 tbsp capers
- 2 oz mayonnaise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1187.6 kJ / 283.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 545.5 mg
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Crab Cakes
1u. 35min
Southwest Quinoa
40min
Roasted Potato Salad
1u.
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Green Shakshuka
40min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Green Goddess Salad
10min
Mediterranean Farro Salad
1u. 35min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min