Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz bacon, cut into pieces (½ in.)
- 2 garlic cloves
- ½ oz Dijon mustard
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 25 oz water
- 60 oz Yukon gold potatoes, peeled and cut into pieces (½ in.)
- 4 large eggs
- 6 oz celery, cut into pieces (¼ in.)
- 5 oz pickles, cut into pieces (¼ in.)
- 3 oz green onions, cut into pieces (¼ in.) (approx. 4 onions)
- 2 tbsp capers
- 2 oz mayonnaise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1187.6 kJ / 283.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 545.5 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower Gratin
55min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
White Pesto Pasta
40min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Acorn Squash Gratin
1h 55 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Leek Pie
1h 45min