Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
- 4 tbsp all-purpose flour
- 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
- 3 garlic cloves, sliced
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
- 21 oz beef stock
- 1 ½ tsp dried basil
- 2 tbsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
- fresh parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 2028 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Basmati Rice
35 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Fish Carnitas
20 min
Shredded Jerk Chicken
1sa 55 dk
Mayonnaise (3 Minute)
10min