Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cubed (2 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 45 g unsalted butter, divided
- 15 g extra virgin olive oil
- 280 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, beef or vegetable
of 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1794.3 kJ / 428.9 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 588.8 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Soubise Sauce
30min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Meringue Ghosts
12sa 25 dk
Mushroom Risotto
30min
Classic Swiss Fondue
15 Min