Risotto with Parmesan Cheese

4.5 40 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cubed (2 cm)
    40 g
  • shallot (approx. 30 g)
    1
  • unsalted butter divided
    45 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    280 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    700 g
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 588.8 mg
Eiwitten 8.8 g
Calorieën 1794.3 kJ / 428.9 kcal
Vetten 15.9 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 58.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...