Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cubed (2 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 45 g unsalted butter, divided
- 15 g extra virgin olive oil
- 280 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, beef or vegetable
of 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1794.3 kJ / 428.9 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 588.8 mg
Alternatieve recepten
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Apple Sauce
20 min
Basil Pesto
10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Pineapple Whip
10min
Mushroom Risotto
30min
Risotto with Broccolini
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Lemon Risotto
30min
Parmesan Risotto (TM6)
30min