Basic Soup Purée
TM6

Basic Soup Purée

4.9 (60 beoordelingen)

Ingrediënten

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
  • 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 26 ½ - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    of 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
448.4 kJ / 107.2 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
14.4 g
Vetten
4 g
Verzadigd vet
0.7 g
Vezels
4.7 g
Natrium
724.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten