Basic Soup Purée

4.9 76 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    ½ - 1 oz
  • mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
    6 - 7 oz
  • mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
    25 - 27 ½ oz
  • water
    26 ½ - 28 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube
  • salt to taste
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 724.1 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 448.4 kJ / 107.2 kcal
Vetten 4 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 14.4 g

Misschien vind je het ook leuk...