Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 oz olive oil
- 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
- 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 26 ½ - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448.4 kJ / 107.2 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 724.1 mg
Alternatieve recepten
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Carrot Ginger Soup
20min
Steamed Rice
25min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Basic Basmati Rice
35min
Basic Vegetable Soup
50min
Vegetable Soup
35min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30min