Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 - 30 oz butternut squash, seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
- 7 oz yellow onion, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt
-
ground black pepper, to taste
of white pepper, to taste - 28 oz vegetable stock
- 1 - 2 oz maple syrup
- 18 dried sage leaves
- 3 oz pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 387 mg
Alternatieve recepten
Carrot Ginger Soup
20min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Turkey Chili
45min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Risotto with Spinach and Peas
30min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Hummus
10 min
Basic Soup Purée
45min
Chopped Asian Salad
20min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min