Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 - 30 oz butternut squash, seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
- 7 oz yellow onion, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt
-
ground black pepper, to taste
of white pepper, to taste - 28 oz vegetable stock
- 1 - 2 oz maple syrup
- 18 dried sage leaves
- 3 oz pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 387 mg
Alternatieve recepten
Carrot Ginger Soup
20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Pumpkin Chili
50min
Creamy Tomato Soup
30 min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Smoky Black Bean Soup
35min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Basic Soup Purée
45 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min