Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
TM6

Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup

4.6 (131 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 26 - 30 oz butternut squash, seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
  • 7 oz yellow onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz unsalted butter, divided
  • ½ tsp salt
  • ground black pepper, to taste
    of white pepper, to taste
  • 28 oz vegetable stock
  • 1 - 2 oz maple syrup
  • 18 dried sage leaves
  • 3 oz pine nuts

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1213 kJ / 290 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
21 g
Vetten
24 g
Verzadigd vet
10 g
Vezels
3 g
Natrium
387 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten