Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz olive oil
- 38 oz asparagus, green, woody ends discarded, cut into pieces (approx. 1 in.), divided
- 2 garlic cloves, divided
- 2 tsp sugar
- 2 oz onions, cut into pieces (1 small onion)
- 3 ½ oz unsalted butter, cut into pieces, divided
- 5 oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz spinach leaves, frozen, thawed and drained
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp lemon juice
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1 oz pine nuts
- 1 fresh red chili, deseeded, chopped
- 5 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1583.2 kJ / 376.2 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 443.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Cream Soup
25min
Pea Soup
30 min.
Hungarian Mushroom Soup
35 min.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
French Onion Soup
1h 10 min.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min.
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min.
Carrot Ginger Soup
20 Min