Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz olive oil
- 38 oz asparagus, green, woody ends discarded, cut into pieces (approx. 1 in.), divided
- 2 garlic cloves, divided
- 2 tsp sugar
- 2 oz onions, cut into pieces (1 small onion)
- 3 ½ oz unsalted butter, cut into pieces, divided
- 5 oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz spinach leaves, frozen, thawed and drained
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp lemon juice
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1 oz pine nuts
- 1 fresh red chili, deseeded, chopped
- 5 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1583.2 kJ / 376.2 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 443.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Split Pea Soup
1h 25min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Asparagus Cream Soup
25 min
French Onion Soup
1sa 10 dk
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Carrot Ginger Soup
20min