
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
- 8 oz fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
- 4 oz yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)
- 2 oz carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
- 2 oz celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
- 2 garlic cloves
- 4 tbsp olive oil divided
- 1 - 2 tsp ground cumin to taste
- 10 sprigs fresh lemon thyme leaves and tender stems
- 32 oz vegetable broth
- 3 oz kale stems removed (approx. ½ bunch)
- 1 oz lemon juice to taste
- 1 tsp salt to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 149.8 kcal / 626.9 kJ
- Eiwitten
- 3.9 g
- Vetten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Natrium
- 481.8 mg