Roasted Cauliflower and Kale Soup

Roasted Cauliflower and Kale Soup

4.5 33 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
6 portions

Ingrediënten

  • cauliflower florets (approx. 1 med. head)
    20 oz
  • fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
    8 oz
  • yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)
    4 oz
  • carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
    2 oz
  • celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil divided
    4 tbsp
  • ground cumin to taste
    1 - 2 tsp
  • fresh lemon thyme leaves and tender stems
    10 sprigs
  • vegetable broth
    32 oz
  • kale stems removed (approx. ½ bunch)
    3 oz
  • lemon juice to taste
    1 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • fresh ground black pepper
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 481.8 mg
Eiwitten 3.9 g
Calorieën 626.9 kJ / 149.8 kcal
Vetten 9.7 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 15.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...