Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz yellow onions, in pieces
- 2 ½ oz tomato paste
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 chipotle chilies, canned, to taste
- 1 tsp vegetable stock paste
- 2 tsp dried Mexican oregano
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp paprika
- ½ oz extra virgin olive oil
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, with juices
- 2 cans black beans (14.5 oz ea.), rinsed and drained
- 4 oz frozen sweet corn
- 8 oz water
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- sour cream, to serve
- chopped fresh cilantro, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 383 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1sa 5 dk
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Black Beans
30min
Spiced Corn Salad
25 Min
Curried Lentils
5u. 15min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1sa 5 dk
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 dk
Vegetarian Chili
50min