Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz yellow onions, in pieces
- 2 ½ oz tomato paste
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 chipotle chilies, canned, to taste
- 1 tsp vegetable stock paste
- 2 tsp dried Mexican oregano
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp paprika
- ½ oz extra virgin olive oil
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, with juices
- 2 cans black beans (14.5 oz ea.), rinsed and drained
- 4 oz frozen sweet corn
- 8 oz water
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- sour cream, to serve
- chopped fresh cilantro, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 383 mg
Alternatieve recepten
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2hod. 35min
Pumpkin Chili
50min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Vegan Green Pea Fritters
20 dk
Vegan Cashew Sauté
35 dk
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Split Pea Soup
1h 25min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Black Beans
30 dk
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Black Bean Walnut Patties
35 dk
Vegetarian Chili
50min