Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 1 jalapeño pepper, stem removed (optioneel)
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz mixed bell peppers, stems removed, cut into pieces
- 1 tsp dried ground cumin
- 1 tsp chili powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground black pepper
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, with juices
- 15 oz canned black beans, drained and rinsed
- 15 oz canned kidney beans, drained and rinsed
- 6 oz canned pumpkin purée
- 16 oz pumpkin flesh, diced (½ in.)
- 8 oz vegetable stock
- Pepper Jack cheese, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1021 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1014 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoky Black Bean Soup
35 min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Green Shakshuka
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Vegetarian Chili
50 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min