Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 1 jalapeño pepper, stem removed (optioneel)
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz mixed bell peppers, stems removed, cut into pieces
- 1 tsp dried ground cumin
- 1 tsp chili powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground black pepper
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, with juices
- 15 oz canned black beans, drained and rinsed
- 15 oz canned kidney beans, drained and rinsed
- 6 oz canned pumpkin purée
- 16 oz pumpkin flesh, diced (½ in.)
- 8 oz vegetable stock
- Pepper Jack cheese, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1021 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1014 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian Chili
50min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Chickpea Ratatouille
1h
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Cauliflower and Date Tagine
55min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Smoky Black Bean Soup
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min