Compatibele versies
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 9 oz basmati rice
- ½ tsp salt
- 24 oz water
Carrot Salad
- 5 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 tsp lime juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 oz rice vinegar
- 1 tbsp maple syrup
- 2 tsp sesame seeds, plus extra to garnish
Kung Pao Cauliflower
- 2 oz tamari sauce, divided
- 2 tbsp corn starch, divided
- ½ tsp dried chili flakes
- 32 oz cauliflower florets, cut into bite size pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ginger paste
- ½ oz olive oil
- 1 red chili pepper halved, destemmed and seeds removed
- 2 green onions, divided (1 in pieces, 1 sliced, to garnish)
- ½ tsp vegetable stock paste
- 1 oz hoisin sauce
- 7 oz water
- 1 oz rice vinegar
- 1 tbsp maple syrup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1854.8 kJ / 443.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 82.4 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 1408 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Tofu Ramen Bowl
55min
Vegetarian Chili
50 min