Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz firm tofu
- 2 - 3 tbsp cornstarch
- 40 oz water
- 7 oz cellophane noodles
- 4 oz yellow onions, thinly sliced half moons
- 3 garlic cloves, thinly sliced
- 3 - 4 tbsp sesame oil, divided
- 3 oz carrots, julienned
- 3 oz fresh shiitake mushrooms, stems discarded, thinly sliced
- 1 oz baby spinach
- 4 oz bell peppers, julienned
- 5 oz zucchini, julienned
- 2 oz soy sauce
- 1 oz sugar
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- green onions, julienned, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2143.6 kJ / 512.4 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 835.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soba noodle mee goreng
40 min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Crispy Korean tofu
1h 20 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Kimchi Risotto
35 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Asian vegetable soup with tofu
1 Std. 30 Min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45 min
Mushroom Stir-Fry
55 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min