Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 3 oz water
- 2 oz raw cashew butter
- 2 oz coconut aminos
- 2 oz maple syrup
- 1 oz apple cider vinegar
- ½ oz lime juice
- ½ oz sesame oil
- ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
Sauté
- ½ oz sesame oil
- 4 oz zucchini, in half moons (¼ in.)
- 4 oz broccoli florets, in pieces
- 4 oz carrots, sliced, in rounds (¼ in.)
- 4 oz bell peppers, in strips (¼ in.)
- 3 oz raw cashews, unsalted
-
1
package yakisoba noodles (6 oz), precooked, to serve (see Tip)
of steamed rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 595 mg
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Cauliflower Steaks
45 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min