Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz walnut halves
- 8 oz portobello mushrooms, stems and gills removed, in pieces
- 3 oz vegan margarine
- 13 oz cooked brown rice (see Tip)
- 3 oz old fashioned rolled oats
- 1 tbsp red beets, grated
- 1 oz vegan mayonnaise, plus extra to serve
- 1 tbsp tamari sauce
- 2 tsp salt
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp ground black pepper
- vegetable oil, to fry
- 8 hamburger buns, to serve
- mustard, to serve
- lettuce, to serve
- tomatoes, sliced, to serve
- red onions, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1014 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Burger
5h
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min.
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Vegan Pesto
10 min.
Vegan Cashew Sauté
35min