Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz walnut halves
- 8 oz portobello mushrooms, stems and gills removed, in pieces
- 3 oz vegan margarine
- 13 oz cooked brown rice (see Tip)
- 3 oz old fashioned rolled oats
- 1 tbsp red beets, grated
- 1 oz vegan mayonnaise, plus extra to serve
- 1 tbsp tamari sauce
- 2 tsp salt
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp ground black pepper
- vegetable oil, to fry
- 8 hamburger buns, to serve
- mustard, to serve
- lettuce, to serve
- tomatoes, sliced, to serve
- red onions, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1014 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10 min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Vegan Pesto
10min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min