Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz raw cashews
- 61 oz water, divided, plus extra to soak cashews
- 16 oz russet potatoes peeled and cubed (1 in.)
- 6 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 4 oz onions, in pieces (1 in.)
- 1 ½ oz shallots, in pieces
- 4 oz vegan margarine
- 1 oz freshly squeezed lemon juice
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 oz nutritional yeast
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 tsp salt, to taste
- 12 oz dried elbow macaroni pasta
- 1 oz vegan margarine, melted
- 2 oz panko bread crumbs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 577 mg
Alternatieve recepten
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1sa 30 dk
Vegetable Stew
1h 15min
Cauliflower and Date Tagine
55min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Millet cashew stir-fry
30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan moussaka
1sa 50 dk
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min