Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 500 g cauliflower florets (2 cm)
- 250 g dried fettuccine
- 20 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp for drizzling
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 30 g nutritional yeast flakes
- 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1929 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Seitan Pie
2h 10min
Vegan Burger
5h
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min