Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 500 g cauliflower florets (2 cm)
- 250 g dried fettuccine
- 20 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp for drizzling
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 30 g nutritional yeast flakes
- 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1929 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Vegetable Stroganoff
30min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h