Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 500 g cauliflower florets (2 cm)
- 250 g dried fettuccine
- 20 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp for drizzling
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 30 g nutritional yeast flakes
- 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1929 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Burger
5 Std.
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Veggie Wellington
2 godz.
Potato Curry
12 godz. 50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Vegan Bean Burgers
1h 20min