
Compatibele versies
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan 'Parmesan'
- 100 g blanched almonds
- 100 g cashew nuts
- 1 Tbsp savoury yeast flakes (vegetarian)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Spaghetti
- 1200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 350 g dried wholewheat spaghetti
- 20 g fresh basil
- 2 garlic cloves
- 320 g ripe avocados cut in pieces
- 2 limes juice only (30 g)
- 30 g olive oil
- 150 g yellow cherry tomatoes quartered
- 100 g tinned sweetcorn drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 522 kcal / 2184 kJ
- Eiwitten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 71 g