Compatibele versies
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan 'Parmesan'
- 100 g blanched almonds
- 100 g cashew nuts
- 1 Tbsp savoury yeast flakes (vegetarian)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Spaghetti
- 1200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 350 g dried wholewheat spaghetti
- 20 g fresh basil
- 2 garlic cloves
- 320 g ripe avocados, cut in pieces
- 2 limes, juice only (30 g)
- 30 g olive oil
- 150 g yellow cherry tomatoes, quartered
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Crispy Korean Tofu
1sa 20 dk
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1sa 30 dk
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min