Compatibele versies
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3003 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1129 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Curried Parsnip Soup
30 min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Chickpea Stew with Vegetables
50 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min