Compatibele versies
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3003 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1129 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Turkey Stew
45 Min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Grisons Barley Soup
55 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Shakshuka
50min
Mushroom Stroganoff
30min