Avocado Pesto Orecchiette
TM6 TM5

Avocado Pesto Orecchiette

4.4 (114 beoordelingen)

Ingrediënten

  • water, for cooking pasta
  • 500 g orecchiette pasta
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 20 g fresh basil leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded (if desired), to taste
  • 60 g almonds
  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 avocados, ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing
  • 40 g freshly squeezed lemon juice
  • 50 g olive oil
  • 2 pinches ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2627 kJ / 628 kcal
Eiwitten
20 g
Koolhydraten
60 g
Vetten
33 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten