Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking pasta
- 500 g orecchiette pasta
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g fresh basil leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded (if desired), to taste
- 60 g almonds
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 avocados, ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 50 g olive oil
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2u. 45min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min