Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
TM6 TM5

Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola

4.4 ( 43 beoordelingen )

Ingrediënten

Roasted Cauliflower

  • 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 1 pinch fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil
  • 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    of vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 50 g blanched hazelnuts
  • 1200 g water for cooking pasta
  • 300 g dried pasta orecchiette shape

Brown Butter Sauce

  • 150 g unsalted butter diced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 150 g double cream
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 pinch ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
652 kcal / 2711 kJ
Eiwitten
16.7 g
Vetten
46 g
Koolhydraten
41 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten