Compatibele versies
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min