Compatibele versies
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min