Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Béchamel
- 100 g Provolone, cut in pieces (3 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 500 g milk
- 70 g plain flour
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded
- 500 g passata
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
Spinach
- 300 g water
- 450 g fresh spinach leaves
- 2 onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ Tbsp olive oil
Assembly
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mozzarella cheese, cut in pieces
- 300 g ricotta cheese
- 300 g dried lasagne pasta sheets (12-14 sheets)
- 1 bunch fresh basil, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 53 g
Alternatieve recepten
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 Std. 45 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Lentil Moussaka
2h 20min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min