Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Béchamel
- 100 g Provolone, cut in pieces (3 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 500 g milk
- 70 g plain flour
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded
- 500 g passata
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
Spinach
- 300 g water
- 450 g fresh spinach leaves
- 2 onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ Tbsp olive oil
Assembly
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mozzarella cheese, cut in pieces
- 300 g ricotta cheese
- 300 g dried lasagne pasta sheets (12-14 sheets)
- 1 bunch fresh basil, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 53 g
Alternatieve recepten
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 Std. 35 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min