Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gratin
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g ground almonds
- 30 g breadcrumbs
Mushrooms
- 2 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g fresh wild mushrooms, sliced
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Potato Purée
- 600 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (2 cm)
- 300 g whole milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 10.01 g
- Koolhydraten
- 22.46 g
- Vetten
- 19.37 g
- Vezels
- 3.84 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h